Passive House 4 all – all 4 YOUR Passive House

A Passive House Studionál megtalál mindent, ami egy passzív illetve egy energiatakarékos épület megvalósításához elengedhetetlen.

Tervezés-tanácsadás

Egy passzív/energiatakarékos épület kizárólag egy részletes és jól átgondolt terv alapján készülhet, melyhez elengedhetetlen az ún. PHPP számítás. Cégünk munkatársai örömmel állnak az Ön rendelkezésére, hogy megtervezzék és/vagy tanácsot adjanak álmai passzívházának kivitelezésében. Az elmúlt évek során lehetőségünk volt számos passzív és energiatakarékos épület tervezésével foglalkozni, a hagyományos (beton-tégla) szerkezetű épületeken, fa-váz szerkezetű épületeken illetve polisztirol-zsalus épületeken is dolgoztunk. 2017 tavaszán megkaptuk az passzívház-előminősítést egy kolozsvári passzívházra.

Nyílászárók

Egy passzív/energiatakarékos épület egyik fő kulcseleme a nyílászárók, amelyek amellett hogy természetes fényt biztosítanak az épületnek, jól kell szigeteljenek, időtállóak, minőségi alapanyagokból kell készüljenek és esztétikusak is kell legyenek. Partnereinkkel közösen elérhető áron tudunk biztosítani német profilokkal készült, romániában kivitelezett fa-aluminium nyílászárókat amelyek megfelelnek a passzívház standardoknak az ország legzordabb klímájú vidékein is.

A kiváló minőségű nyílászárók mellett nagy jelentősége van a megfelelő beépítésnek. Cégünktől beszerezheti a beépítéshez szükséges legtömörítő szalagokat és ragasztókat.

Hővisszanyerő szellőztető rendszerek

Egy hővisszanyerő szellőztető rendszer mindamellett, hogy csökkeneti egy épület energiaszükségletét, állandó friss, por és pollenmentes levegőt biztosít a lakóknak. A rendszer megfelelő kialakításához portaszító és antibakteriális bevonóréteggel ellátott vezetékek, és egyéb kiegészítők szükségesek, melyeket elérhető áron tudjuk Önnek biztosítani. Partnereink által továbbá biztosítani tudnak Önnek kiváló hatásfokú hővisszanyerő központi egységeket is.

Viziónk

Passzívház mindenkinek

Missziónk

Folyamatosan keresve és fejlesztve az új megoldásokat, olyan elérhető, élhető és fenntartható épületeket tervezve és megvalósítva, amely figyelembe vesz a klienseink egyedi igényeit és a környezeti adottságokat, hozzájárulva környezetünk védelméhez.

Csapatunk

Aveti intrebari?

Nu ezitati sa ne contactati

Referințe

Duplex – Csíkdelne
Alacsony energiafelhasználású épületek
Passzívház – Csíkcsomortán
Környezetbarát anyagokból épített épületek
Passzívház – Kolozsvár
Egyéni otthon
Passzívház – Koronka
Egyéni otthon

Passzív ház tervezőt keres?

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other